Antena
Reclamă

Cele mai recente

Video
Dan Bujor, master trainer în masaj cu bambus, și Mihail Pautov, medic specialist, alături de o invitată, în platoul emisiunii MediCOOL
MediCOOL | 22 aprilie 2025

Beneficiile masajului cu bețe de bambus. Care sunt efectele acestei terapii

Masajul cu bețe de bambus este o tehnică de îngrijire corporală, cu efecte de relaxare. Dan Bujor, master trainer în masaj cu bambus, a fost invitatul doctorului Mihail Pautov, în episodul 3, din sezonul 8, la MediCOOL. Citește despre beneficiile masajului cu bețe de bambus.
Beneficiile masajului cu bețe de bambus. Care sunt efectele acestei terapii
Video
Andrei Filip, medic oftalmolog, și Mihail Pautov, medic specialist, în platoul emisiunii MediCOOL
MediCOOL | 21 aprilie 2025

Cum se tratează urciorul la ochi. Ce poți face pentru a-l preveni

Urciorul la ochi, denumit și orjelet, poate apărea din cauza mai multor factori. Andrei Filip, medic oftalmolog, a fost invitatul lui Mihail Pautov, medic specialist, în episodul 7, din sezonul 8, la MediCOOL. Află cum se tratează urciorul la ochi.
Cum se tratează urciorul la ochi. Ce poți face pentru a-l preveni
Video
Alexandru Cîrîc, director ICA, și doctorul Mihail Pautov, în platoul emisiunii MediCOOL
MediCOOL | 20 aprilie 2025

Cum se depozitează corect alimentele în frigider. Ce poți face pentru a le decongela corespunzător

Pentru a le consuma în stare bună, este important să acorzi atenție modului în care aranjezi alimentele pe rafturile din frigider. Alexandru Cîrîc, director ICA, a fost invitatul doctorului Mihail Pautov, în episodul 8, din sezonul 8, la MediCOOL. Află cum se depozitează corect alimentele în frigider.
Cum se depozitează corect alimentele în frigider. Ce poți face pentru a le decongela corespunzător
Video
Doctorul Mihail Pautov, alături de o invitată, în platoul emisiunii MediCOOL
MediCOOL | 19 aprilie 2025

De ce apare refluxul gastroesofagian. Care sunt cauzele acestei tulburări digestive

Refluxul gastroesofagian poate apărea din mai multe cauze, inclusiv ca urmare a consumului unor alimente. Doctorul Mihail Pautov a vorbit despre simptomele sale în episodul 9, din sezonul 8, la MediCOOL. Citește de ce apare refluxul gastroesofagian.
De ce apare refluxul gastroesofagian. Care sunt cauzele acestei tulburări digestive
Video
Alexandru Cîrîc, director ICA, și Mihail Pautov, medic specialist, în platoul emisiunii MediCOOL
MediCOOL | 19 aprilie 2025

Cât de mult pot contamina tocătoarele mâncarea. Ce substanțe chimice pot curăța eficient aceste suprafețe

În funcție de materialul tocătorului și de substanțele chimice folosite pentru a-l curăța, acesta poate fi mai mult sau mai puțin contaminat cu bacterii. Alexandru Cîrîc, director ICA, a fost invitatul doctorului Mihail Pautov, în episodul 8, din sezonul 8, la MediCOOL. Află cât de mult pot contamina tocătoarele mâncarea.
Cât de mult pot contamina tocătoarele mâncarea. Ce substanțe chimice pot curăța eficient aceste suprafețe
Video
Carmen Brumă, masterand nutriție UMFCD, și doctorul Mihail Pautov, în platoul emisiunii MediCOOL
MediCOOL | 18 aprilie 2025

Legume care devin mai sănătoase prin gătire. Cum se prepară corect aceste alimente

Unele alimente vegetale pot deveni mai sănătoase, dacă le prepari corect. Carmen Brumă, masterand nutriție UMFCD, și doctorul Mihail Pautov, au discutat despre legume care devin mai sănătoase prin gătire, în episodul 8, din sezonul 8, la MediCOOL. Află ce poți include în dietă.
Legume care devin mai sănătoase prin gătire. Cum se prepară corect aceste alimente
Video
Roxana Voica, medic gastroenterolog, în platoul emisiunii MediCOOL
MediCOOL | 17 aprilie 2025

Carne crudă vs. carne gătită: care sunt beneficiile și riscurile fiecărui mod de consum

În funcție de modul în care consumi carnea, aceasta poate avea mai multe efecte asupra sănătății organismului. Roxana Voica, medic gastroenterolog, a fost invitata lui Mihail Pautov, medic specialist, în episodul 8, din sezonul 8, la MediCOOL. Carne crudă vs. carne gătită: care sunt diferențele.
Carne crudă vs. carne gătită: care sunt beneficiile și riscurile fiecărui mod de consum
Video
Doctorul Mihail Pautov în platoul emisiunii MediCOOL
MediCOOL | 16 aprilie 2025

Ce este reacția Maillard. Cele 7 reguli pentru gătirea corectă a alimentelor prăjite

În timpul prăjirii alimentelor are loc o reacție chimică, în urma căreia pot apărea o serie de substanțe chimice dăunătoare. Doctorul Mihail Pautov a discutat despre gătirea corectă a alimentelor prăjite, în episodul 8, din sezonul 8, la MediCOOL. Află ce este reacția Maillard.
Ce este reacția Maillard. Cele 7 reguli pentru gătirea corectă a alimentelor prăjite
Video
Doctorul Mihail Pautov în platoul emisiunii MediCOOL
MediCOOL | 15 aprilie 2025

Cum influențează modul de preparare sănătatea organismului. Care sunt sfaturile farmaciștilor pentru o alimentație echilibrată

Modul de preparare al alimentelor poate modifica mai multe aspecte ale compoziției acestora. Cristina Ioniță, farmacist, a fost invitata doctorului Mihail Pautov, în episodul 8, din sezonul 8, la MediCOOL. Află cum influențează modul de preparare sănătatea organismului.
Cum influențează modul de preparare sănătatea organismului. Care sunt sfaturile farmaciștilor pentru o alimentație echilibrată
icon