1. Termeni generali

Prin utilizarea acestui site, www.medicool.ro (“Site-ul”), sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare (“Conditiile de Utilizare”). Accesul si utilizarea acestui Site sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor si reglementarilor aplicabile. Accesand si utilizand Site-ul acceptati, fara limitari sau calificari, aceste conditii si intelegeti ca orice alte acorduri intre Dumneavoastra si alte persoane ori entitati in legatura cu continutul acestui Site sunt inlocuite de prevederile prezentelor Conditii de Utilizare. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau calificari, Conditiile de Utilizare ale acestui Site, va rugam sa parasiti Site-ul.

2. Proprietatea Continutului

Site-ul si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzind fara limitare toate textele si imaginile („Continut”) care sunt in proprietatea ori sub dreptul de folosinta sau sub dreptul de autor (copyright) al societatii ANTENA TV GROUP SA, sau al altora cu toate drepturile rezervate, cu exceptia cazului in care nu este altfel specificat. Orice Continut care consta intr-o marca ori logo reprezinta marca inregistrata si neinregistrata a societatii ANTENA TV GROUP SA sau a altora. Este strict interzisa utilizarea oricarui Continut, cu exceptia celor prevazute in Conditiile de Utilizare, fara permisiunea in scris a proprietarului Continutului. De asemenea, va informam ca ANTENA TV GROUP SA isi va asigura si impune in mod hotarat recunoasterea drepturilor de proprietate intelectuala in conformitate cu legislatia in vigoare, prin actionarea persoanelor responsabile in cazul incalcarii acestor drepturi de proprietate intelectuala asupra Continutului.

Dreptul de administrare a Site-ului si a Continutului acestuia este detinut de catre societatea ANTENA TV GROUP SA.

3. Utilizarea Site-ului

Societatea ANTENA TV GROUP SA acorda permisiunea de a utiliza Site-ul in urmatoarele conditii:

Este interzis sa modificati, sa copiati, sa expuneti, sa refolositi, sa reproduceti, sa publicati, sa autorizati, sa acordati o licenta de folosire, sa creati lucrari derivate din, sau sa transferati, sa vindeti sau sa folositi Continutul publicat de catre ANTENA TV GROUP SA in acest Site, materiale protejate prin legile nationale si internationale de copyright, in alt mod decat cu acordul scris al ANTENA TV GROUP SA. 

Este interzis sa folositi Site-ul pentru a afisa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenintator, fals, inselator, abuziv, de hartuire, licentios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau incuraja un comportament ce va putea da nastere unei infractiuni, sau ar putea conduce la raspundere civila, sau ar incalca in alt mod legea. Societatea ANTENA TV GROUP SA va coopera cu oricare dintre autoritatile desemnate sa aplice legea si se va conforma cu orice sentinta judecatoreasca prin care se cere punerea in aplicare sau respectarea acesteia de catre societatea ANTENA TV GROUP SA, sa dezvaluie identitatea oricarei persoane care ar afisa sau transmite orice fel de informatie sau material de acest fel pe sau prin intermediul Site-ului.

Este interzisa redistribuirea vreunei pagini din site prin framing cu exceptia existentei unui acord scris din partea ANTENA TV GROUP SA cu privire la acceptul redistribuirii vreunei pagini.

Este interzis sa utilizati Site-ul in scop de publicitate sau pentru orice fel de cerere/oferta cu caracter comercial fara acordul ANTENA TV GROUP SA.

4. Platforma de comunicare pusa la dispoziție de Site

Siteul vă poate pune la dispoziție platforme de comunicare între dvs. și ceilalți utilizatori (sistem de comentarii la articole, sistem de trimitere a link-urilor prin email etc.).

ANTENA TV GROUP SA nu poate si nu își propune să filtreze mesajele postate sau trimise de utilizatorii săi prin intermediul acestor platforme de comunicare si in consecinta sunteti pe deplin raspunzatori fata de orice atingere adusa oricarei persoane prin continutul textelor pe care le utilizati in comunicarile efectuate.

Nu puteți publica, transmite sau face referire în comentariile publicate la următoarele:

  • mesaje comerciale nesolicitate
  • recomandări de a cumpăra sau de a nu cumpăra un anumit produs sau serviciu.
  • informații confidențiale, indiferent că acestea sunt sau nu prevăzute cu mențiunea „confidențial” sau cu orice altă mențiune de acest gen, sau la mesaje care au rolul de a afecta prețul, imaginea sau valoarea de piață al unui produs sau serviciu.
  • texte ilegale, amenințătoare, abuzive, indecente, calomnioase sau care încalcă în orice fel dreptul de autor sau alte drepturi pe care le are un terț.
  • viruși sau orice alte secvențe de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot întrerupe, elimina sau limita funcționalitatea site-ului sau a oricăror alte sisteme informatice (hardware sau software).
  • mesaje a căror sursă este ascunsă
  • „jocuri piramidale” sau orice altă activitate menită a înșela încrederea unor alte persoane, precum și orice activități similare unor fapte în privința cărora s-a probat în trecut potențialul infracțional.

5. Limitarea raspunderii

Acest Site furnizează instrumente de informare utilizatorilor, dar nu oferă sfaturi obligatorii şi nici nu face recomandări referitoare la anumite instrumente financiare, investitii sau produse.

ANTENA TV GROUP SA nu oferă garanţii privind acurateţea, succesiunea, integralitatea, integritatea, actualitatea sau potrivirea pentru un anume scop a informaţiilor oferite pe Site.

ANTENA TV GROUP SA nu răspunde pentru erorile, impreciziile sau întârzierile în furnizarea conţinutului oferit de Site şi nici pentru orice acţiune care se bazează pe acest conţinut. ANTENA TV GROUP SA îşi declină orice responsabilitate privind garantarea, explicita sau implicia, a acurateţii conţinutului furnizat de terti sau a felului în care informaţia serveşte anumitor scopuri.

Utilizatorul Site-ului este singurul responsabil atât faţă de terţi, cât şi faţă de ANTENA TV GROUP SA în legătură cu accesarea, utilizarea şi exploatarea informaţiilor publicate pe Site.

ANTENA TV GROUP SA nu răspunde faţă de utilizatori şi nici faţă de terţi pentru eventualele prejudicii, litigii existente, născute ori izvorâte în legătură cu/din copierea, stocarea, modificarea ori transferarea întregului ori a unei părţi din informaţiile publicate pe Site.

Încălcarea termenilor şi a condiţiilor din prezentul document atrage răspunderea juridică a utilizatorilor, persoane fizice sau juridice, conform legislaţiei în vigoare.

6. Lipsa garantiilor

Intreg continutul acestui Site poate fi modificat si va este oferit “ca atare” fara a se oferi nicio garantie de niciun fel, fie aceasta expresa sau implicita.

7. Exonerarea de Raspundere

Utilizarea acestui Site este in totalitate pe contul dumneavoastra. Societatea ANTENA TV GROUP SA si societatile sale afiliate, functionarii, directorii, agentii sau orice alta parte implicata in conceperea, producerea sau oferirea Site-ului nu sunt raspunzatoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, ce ar rezulta din sau in legatura cu utilizarea acestui site sau a continutului sau. ANTENA TV GROUP SA nu isi asuma nicio responsabilitate si nu va fi raspunzatoare pentru nicio dauna sau virusi care ar putea sa va infecteze computerul sau alte bunuri in urma accesarii sau utilizarii acestui site, sau descarcarii oricarui material, informatii, text, imagini, video sau audio de pe acest Site.

Site-ul poate contine link-uri catre alte site-uri aflate in proprietatea sau operate de alte parti decat ANTENA TV GROUP SA. Astfel de link-uri va sunt furnizate pentru a le folosi numai daca veti dori aceasta. ANTENA TV GROUP SA nu controleaza si nu este raspunzatoare pentru continutul si conditiile de confidentialitate sau securitate si de functionalitatea acestor site-uri. Fara a se limita la cele mai sus mentionate, ANTENA TV GROUP SA isi declina in mod special orice raspundere daca aceste site-uri:

Incalca drepturile de proprietate intelectuala ale unei terte parti;
Sunt inexacte, incomplete sau contin informatii inselatoare;
Nu au caracter comercial sau nu raspund indeplinirii unui anumit scop;
Nu ofera o securitate adecvata;
Contin virusi sau alte elemente cu caracter distructiv;
sau Sunt licentioase sau calomnioase.

De asemenea, ANTENA TV GROUP SA nu autorizeaza continutul sau orice alte produse si servicii prevazute pe astfel de site-uri. Daca intrati printr-un link pe astfel de site-uri sau pe acest site, va asumati personal riscul, fara a exista in acest sens permisiunea ANTENA TV GROUP SA.

9. Revizuiri ale acestor Conditii de Utilizare  

ANTENA TV GROUP SA poate, in orice moment si fara notificare prealabila, sa revizuiasca aceste Conditii de Utilizare prin actualizarea acestora. Sunteti obligat sa respectati oricare si toate astfel de revizuiri si de aceea va trebui sa vizitati aceasta pagina a site-ului nostru in mod periodic pentru a lua cunostinta de Conditiile de Utilizare actualizate.

Sunteti de acord ca ANTENA TV GROUP SA, la alegerea sa, sa inceteze sau sa intrerupa utilizarea de catre dvs. a site-ului la nerespectarea Conditiilor de Utilizare. In momentul suspendarii sau incetarii respective, dumneavoastra trebuie (a) sa incetati utilizarea Site-ului si (b) sa distrugeti orice copii facute dupa orice parte a continutului sau. Nu veti considera ANTENA TV GROUP SA raspunzatoare pentru daunele, costurile, raspunderile, cheltuielile (inclusiv costurile avocatilor) si sumele pentru intelegerile legate de orice proces, pretentie sau actiune depusa de catre un tert impotriva Antena Tv Groupe SA drept rezultat al (a) neglijentei, proastei reprezentari, erori sau omitere din partea dvs. sau (b) incalcarii din partea dvs. a Conditiilor de Utilizare si a legilor sau regulamentelor de aplicare.

Utilizati acest site pe propria responsabilitate. Nici ANTENA TV GROUP SA, nici sucursalele, afiliatii, directorii sau managerii, nici agentiile sau tertii implicati in crearea, producerea sau livrarea Site-ului, nu sunt responsabili pentru daunele directe, indirecte, punitive, incidentale, speciale, logice sau alte daune legate de utilizarea acestui site sau a continutului, indiferent daca se realizeaza pe baza unui contract, responsabilitate stricta sau alta modalitate, chiar cu avertizarea privind posibilitatea unor astfel de daune.

10. Legislatie aplicabila si Jurisdictie

Aceste Conditii de Utilizare si utilizarea acestui Site sunt guvernate de legile din Romania. Instantele competente din Romania vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror si tuturor disputelor ce vor aparea din, sau se vor referi la, sau vor fi in legatura cu prevederile Conditiilor de Utilizare si/sau Continutul Site-ului sau in cazul disputelor in care aceste Conditii de Utilizare si/sau acest Site vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.