Cum pregătim o cină romantică: rețeta cu midii

Ruxandra Vasilescu
Ruxandra Vasilescu
Publicat: 9 martie 2023, 08:34

Nicolai Tand a fost invitat în platoul MediCOOL pentru a dezvălui cum pregătim o cină romantică ideală. Bucătarul chef a oferit sfaturi despre cum putem impresiona persoana iubită cu o rețetă simplă și gustoasă. Iată cum se pregătește o cină romantică.

Reclamă

Adesea spunem că dragostea trece prin stomac, iar Nicolai Tand a fost prezent în episodul 4 din sezonul 4 MediCOOL pentru a confirma acest lucru. Atunci când ne dorim să ne surprindem partenerul apelăm la tot felul de cadouri: bijuterii, flori, vacanțe sau cine romantice.

Potrivit memoriilor lui Casanova, masa ar trebui să fie preludiu de fapt, iar alimentele ar trebui să reprezinte aluzii sexuale. Așadar, este recomandat să acordăm o mare atenție produselor pe care le servim persoanei iubite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O seară romantică în doi este cadoul pe care femeile și bărbații îl fac adesea partenerului. Aceasta vine la pachet cu momente de calitate petrecute în cuplu, dar și cu o masă ideală.

Cum pregătim o cină romantică: ce nu trebuie să lipsească

Nicolai Tand a vorbit despre alimentele care nu trebuie să lipsească de pe masă când vrem să impresionăm partenerul. Pentru a pregăti o cină romantică perfectă trebuie să folosim următoarele produse:

Reclamă
  • Midii;
  • Sparanghel;
  • Ghimbir;
  • Ciocolată.

Bucătarul chef a explicat faptul că francezii consideră faptul că midiile se aseamănă cu sexul femeiesc, reprezentând o aluzie sexuală. Mai mult decât atât, acestea conțin Omega 3 și Zinc, ingrediente care contribuie la o viață sexuală sănătoasă.

Ghimbirul este menționat ca afrodisiac în cel mai vechi tratat de sexualitate. De asemenea, ciocolata oferă energie persoanei care o consumă, fiind nelipsită de pe masă.

Reclamă

Nicolai Tand a mărturisit că cel mai important este, când pregătim o cină romantică, să aflăm gusturile partenerului. Trebuie să ținem cont de preferințele persoanei iubite pentru a o impresiona din prima clipă.

Rețeta cu midii – secretul unei cine romantice

Rețeta cu midii reprezintă un prim pas către o cină romantică de neuitat. Nicoali Tand a explicat cum putem realiza acest preparat delicios în câteva etape simple.

Pentru început vom pune o oală pe foc în care vom adăuga o bucățică de unt, ca mai apoi să adăugăm midiile, coriandru, ceapă, usturoi, ghimbir și puțin vin. În plus, nu trebuie să uităm de gust, fapt pentru care vom pune sare și piper.

Cu siguranță rețeta de midii va impresiona papilele gustative ale partenerului în cadrul unei cine romantice. Pentru a surprinde și mai tare putem realiza o spumă pe care să o adăugăm în farfurie alături de midii.

Nu e mare lucru, e o mâncare simplă.

– Nicolai Tand

Ai aici toate edițiile sezonului 4 MediCOOL, emisiune difuzată de Antena 1 și disponibilă online exclusiv în AntenaPLAY.

Bucătarul chef a evidențiat faptul că midiile se pot pregăti într-un timp foarte scurt, fără prea multe complicații. În plus, Nicolai Tand recomandă să oferim atenție sporită fine dining-ului.

Informațiile prezentate în acest articol nu înlocuiesc consultul medical. Cereți sfatul medicului dumneavoastră pentru diagnostic și tratament.

Reclamă
PARTENERI
icon