Reclamă
toxiinfecții alimentare
Nutriție
| 3 mai 2024
Cum verifici dacă ouăle sunt proaspete și sigure pentru consum
Ouăle sunt sensibile la contaminare cu bacterii precum Salmonella și ușor perisabile dacă nu le depozitezi corect. Cu cât sunt mai proaspete, cu atât sunt mai gustoase și mai hrănitoare. Află cum verifici dacă ouăle sunt proaspete și ce riscuri pentru sănătate are consumul de ouă alterate.
Cum verifici dacă ouăle sunt proaspete și sigure pentru consum
Sănătate
| 11 decembrie 2023
Infecțiile cu stafilococ auriu: simptome și tratament
Stafilococul auriu poate cauza o varietate de infecții, de la infecții minore ale pielii și până infecții grave, precum pneumonia și sepsisul. Unele tulpini ale acestei bacterii sunt rezistente la antibiotice și pot fi periculoase. Află cum se manifestă și cum se tratează infecțiile cu stafilococ auriu.
Infecțiile cu stafilococ auriu: simptome și tratament
Sănătate
| 25 iulie 2023
Cum poți evita toxiinfecțiile alimentare în timpul verii. Metode de prevenție
Temperaturile ridicate pot aduce o serie de riscuri pentru sănătate. Din cauza căldurii, mâncarea alterată poate dezvolta germeni ce te pot îmbolnăvi, iar în unele cazuri pot cauza boli grave. Află cum poți evita toxiinfecțiile alimentare în timpul verii.
Cum poți evita toxiinfecțiile alimentare în timpul verii. Metode de prevenție