Antena
Reclamă

toxiinfecții alimentare

Cum verifici dacă ouăle sunt proaspete și sigure pentru consum 
Nutriție | 3 mai 2024

Cum verifici dacă ouăle sunt proaspete și sigure pentru consum 

Ouăle sunt sensibile la contaminare cu bacterii precum Salmonella și ușor perisabile dacă nu le depozitezi corect. Cu cât sunt mai proaspete, cu atât sunt mai gustoase și mai hrănitoare. Află cum verifici dacă ouăle sunt proaspete și ce riscuri pentru sănătate are consumul de ouă alterate. 
Cum verifici dacă ouăle sunt proaspete și sigure pentru consum 
Infecțiile cu stafilococ auriu: simptome și tratament
Sănătate | 11 decembrie 2023

Infecțiile cu stafilococ auriu: simptome și tratament

Stafilococul auriu poate cauza o varietate de infecții, de la infecții minore ale pielii și până infecții grave, precum pneumonia și sepsisul. Unele tulpini ale acestei bacterii sunt rezistente la antibiotice și pot fi periculoase. Află cum se manifestă și cum se tratează infecțiile cu stafilococ auriu. 
Infecțiile cu stafilococ auriu: simptome și tratament
Cum poți evita toxiinfecțiile alimentare în timpul verii. Metode de prevenție
Sănătate | 25 iulie 2023

Cum poți evita toxiinfecțiile alimentare în timpul verii. Metode de prevenție

Temperaturile ridicate pot aduce o serie de riscuri pentru sănătate. Din cauza căldurii, mâncarea alterată poate dezvolta germeni ce te pot îmbolnăvi, iar în unele cazuri pot cauza boli grave. Află cum poți evita toxiinfecțiile alimentare în timpul verii.
Cum poți evita toxiinfecțiile alimentare în timpul verii. Metode de prevenție
icon