Reclamă
pregătirea alimentelor
MediCOOL
| 3 noiembrie 2024
Cât de sigur este cuptorul cu microunde. Care sunt efectele folosirii acestui aparat electrocasnic
Efectele folosirii cuptorului cu microunde stârnesc deseori controverse. Dan Vodnar, profesor de Gastronomie Moleculară și Biotehnologii alimentare, a fost invitatul lui Mihail Pautov, medic specialist, în episodul 7, din sezonul 7, la MediCOOL. Află cât de sigur este cuptorul cu microunde.
Cât de sigur este cuptorul cu microunde. Care sunt efectele folosirii acestui aparat electrocasnic
Nutriție
| 1 iulie 2024
7 alimente care devin mai hrănitoare când le fierbi. De ce este importantă metoda de gătit
Fierberea este una dintre cele mai eficiente metode de gătit care pot îmbunătăți valoarea nutrițională a alimentelor. Aceasta poate ajuta la reținerea mineralelor, vitaminelor și compușilor benefici. Citește despre 7 alimente care devin mai hrănitoare când le fierbi.
7 alimente care devin mai hrănitoare când le fierbi. De ce este importantă metoda de gătit