Reclamă

carne roșie

Micoproteinele scad colesterolul și elimină grăsimea din jurul taliei – studiu
News | 1 decembrie 2023

Micoproteinele scad colesterolul și elimină grăsimea din jurul taliei – studiu

Alimentele care conțin micoproteine sunt o alternativă mai sănătoasă la proteinele din carnea roșie, potrivit unui nou studiu. Înlocuirea produselor din carne cu astfel de alimente poate reduce nivelul colesterolului și elimina grăsimea abdominală. Află ce sunt micoproteinele și ce produse alimentare le conțin.
Micoproteinele scad colesterolul și elimină grăsimea din jurul taliei – studiu
Alimentul care crește riscul de diabet dacă e consumat mai mult de o dată pe săptămână
News | 27 noiembrie 2023

Alimentul care crește riscul de diabet dacă e consumat mai mult de o dată pe săptămână

Consumul a două sau mai multe porții de carne roșie pe săptămână poate duce la apariția diabetului zaharat de tip 2, semnalează un nou studiu. Riscul crește direct proporțional cu numărul porțiilor, iar carnea roșie procesată este și mai periculoasă. Află care este cantitatea maximă de carne roșie recomandată de specialiști.
Alimentul care crește riscul de diabet dacă e consumat mai mult de o dată pe săptămână
Dieta în artrită. 8 alimente și băuturi de evitat
Nutriție | 8 iulie 2023

Dieta în artrită. 8 alimente și băuturi de evitat

Durerile și rigiditatea articulară care apar în artrită pot fi ținute sub control prin excluderea sau, cel puțin, limitarea consumului unor alimente care agravează simptomele. Iată cât de mult poate ajuta dieta în artrită și ce modificări ar trebui să faci în regimul alimentar.
Dieta în artrită. 8 alimente și băuturi de evitat
icon