Reclamă
toxine
News
| 25 octombrie 2024
Ustensilele de culoare închisă folosite în bucătărie pot dăuna sănătății. Care au fost concluziile oamenilor de știință în urma examinărilor
Ustensilele de culoare închisă folosite în bucătărie pot dăuna sănătății. În urma unui nou studiu, oamenii de știință au descoperit că pot elibera substanțe chimice nocive. Acestea pot crește riscul de a suferi de mai multe probleme de sănătate.
Ustensilele de culoare închisă folosite în bucătărie pot dăuna sănătății. Care au fost concluziile oamenilor de știință în urma examinărilor
News
| 1 octombrie 2024
Mii de toxine din ambalajele alimentelor au fost depistate în corpul uman. Cercetătorii trag un semnal de alarmă
Mii de toxine din ambalajele alimentelor au fost depistate în corpul uman. Cercetătorii au găsit în organismul oamenilor peste 3600 de substanțe chimice aprobate inițial ca fiind sigure pentru a intra în contact cu alimentele. Acestea provin din ambalaje, ustensile de bucătărie sau echipamente de procesare a alimentelor. Rezultatele au fost evaluate de specialiști, care au evidențiat un risc de expunere puțin reglementat la substanțele toxice.
Mii de toxine din ambalajele alimentelor au fost depistate în corpul uman. Cercetătorii trag un semnal de alarmă
Sănătate
| 4 iulie 2024
Detoxifierea colonului. Este posibilă curățarea colonului? Care sunt soluțiile recomandate
Toxinele acumulate în colon pot fi eliminate prin consumul de sucuri, fibre, ceaiuri, suplimente sau prin clisme și irigare. Deși nu sunt validate științific, aceste practici ar aduce numeroase beneficii pentru sănătate, cum ar fi îmbunătățirea digestiei, scăderea în greutate și întărirea sistemului imunitar. Află cât de necesară este, de fapt, detoxifierea colonului și cum se realizează.
Detoxifierea colonului. Este posibilă curățarea colonului? Care sunt soluțiile recomandate