Antena
Reclamă

cacao

Consumul de cacao sau ceai verde te-ar putea proteja de efectele negative ale alimentelor grase în timpul stresului (studiu)
News | 23 noiembrie 2024

Consumul de cacao sau ceai verde te-ar putea proteja de efectele negative ale alimentelor grase în timpul stresului (studiu)

O nouă cercetare a descoperit că o băutură din cacao bogată în flavanoli poate proteja sistemul vascular împotriva stresului. Efectele se pot observa chiar și după ce ai consumat alimente bogate în grăsimi. Află de ce consumul de cacao sau ceai verde te-ar putea proteja de efectele negative ale alimentelor grase.
Consumul de cacao sau ceai verde te-ar putea proteja de efectele negative ale alimentelor grase în timpul stresului (studiu)
Eficiența extractului de cacao în reducerea declinului cognitiv. Cum poate sprijini sănătatea adulților în vârstă
Nutriție | 15 decembrie 2023

Eficiența extractului de cacao în reducerea declinului cognitiv. Cum poate sprijini sănătatea adulților în vârstă

Suplimentele cu extract de cacao luate în cantități mici pot contribui la îmbunătățirea funcției cognitive în cazul adulților aflați la o vârstă mai înaintată. Acestea pot diminua riscul de a dezvolta demență. Citește despre eficiența extractului de cacao în reducerea declinului cognitiv.
Eficiența extractului de cacao în reducerea declinului cognitiv. Cum poate sprijini sănătatea adulților în vârstă
icon